Biografie

Erik Zwezerijnen

Er is kracht aanwezig, een puur positieve energie, bruisende vitaliteit, welke het intens genieten van het scheppingsproces overbrengt naar de toeschouwer en hem er deelachtig aan maakt! Alles wat Eric Zwezerijnen laat zien is puur, niet conceptioneel maar origineel.

Zijn kunst is communicatie, op de eerste plaats met zijn innerlijke wereld, zijn fantasie en vooral zijn emotie. Daarnaast is er ook sprake van communicatie met de materie. Erik Zwezerijnen schildert met zijn blote handen rechtstreeks in de verf, om zo een direct en intens contact te ervaren met verf, naast kleur, visueel, ook tastbaar als materiaal. En ten slotte communicatie met het publiek, de aanschouwer, de waarnemer en daardoor deelnemer aan zijn kunst, zijn fantasie, zijn plezier!

Kunst is voor Eric Zwezerijnen ook een soort van missie. Het zichtbaar maken van de schoonheid van het allerdaagse, letterlijk kleur geven aan de wereld, het interieur, woning en bedrijfsruimte. Overal waar mensen zijn, wil hij ook zijn, door middel van zijn schilderijen.

De acryl en olie schilderijen zijn leverbaar in verschillende afmetingen.
Op de site worden schilderijen getoond in de afmeting 100/ 100 cm. 

...................................................................................................................................................................................
© Doll en Zo   |   KvK 30 206 083   |   aan-afmelden nieuwsbrief